Bli Sprekere Spinning

– Effektiv innendørs sykkeltrening som er sosial, og gir økt kondisjon og forbrenning

Beskrivelse: Effektiv og morsom kondisjonstrening i spinningsal. Når man gir sitt beste, er spinning et godt alternativ til f.eks løping. Det er også en mer skånsom trening for ankler, knær og hofter. Dårlig rygg er heller ingen unnskyldning for ikke å prøve denne treningsformen. Instruktøren pusher deg litt ekstra sånn at du får maksimalt ut av treningen. Trening i gruppe, samt bruk av musikk og takt gjør også at du får god drahjelp til å yte det lille ekstra.

Mål: Forbedret utholdenhet.

Hovedeffekt: Kondisjon

Målgruppe: Spinning passer for alle, uavhengig av form og alder. Det kreves ingen forkunnskaper for å få godt utbytte av denne type trening.

Organisering: Timen er på 60 min, hvor det legges opp til en oppvarmingsdel på ca 10 min og en avslutningsdel på ca 5-10 min for å forebygge skader.er Hoveddel vil være på ca 35-40 min. I starten vil det bli fokusert på god teknikk, slik at den enkelte får en best og mest mulig effektiv treningsopplevelse. Etter hvert blir det lagt opp til økende vanskelighetsgrad, men hele tiden med muligheter for individuelle tilpasninger.

Varighet: ca 60 min

Sted: High Energy Trening sine lokaler i Elgestergt 2. Lokalet ligger på motsatt side av Samfunnet, i samme bygg som 7 Eleven. Inngang mot Øya Helsehus

Treningsperiode: Planer for oppstart av ny treningsperiode er satt i bero på grunn av den pågående pandemien, Covi-19.

Vi åpner for påmelding til nytt parti så snart det er mulig, i tråd med helsemyndighetenes anbefalinger.

Antall økter: 

 Tidspunkt: mandager kl 18.00-19.00

Pris og Påmelding: 

Ved deltakelse på flere grupper får man 30% på den billigste gruppen. Ta kontakt med: may-britt.stokke@bedriftsidretten.no for å få tilsendt refusjonsskjema etter at du har meldt deg på ønskede grupper. Frist for refusjon er en uke etter påmelding.