Bli Sprekere Styrke

– Tilpasset, effektiv og motiverende sirkeltrening for å forbedre styrke!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Beskrivelse: Effektiv styrketreningsøkt som gir deg opplevelse av mestring og fremgang. Enkle og funksjonelle øvelser for hele kroppen, med spesielt fokus på kjernemuskulaturen. Her bruker man egen kun med egen kroppsvekt. Våre aktivitetsledere inspirerer og tilpasser øvelsene, slik at alle finner riktig belastningsnivå. Tett oppfølging og mye god-følelse!

Mål: Gjøre deg sterkere, i de mest funksjonelle muskelgruppene som du har nytte av i hverdagen, samt motivasjon for å utøve fysisk aktivitet jevnlig.

Hovedeffekt: Styrke

Målgruppe: Alle. Gjerne nybegynnere.

Organisering: Felles oppvarming. Intervallbasert sirkeltrening med stasjoner med ulike øvelser for forskjellige kroppsdeler.

Varighet: 60 minutter

Sted: Bli Sprekere  sine lokaler i Elgestergt 2. Lokalet ligger på motsatt side av Samfunnet, i samme bygg som 7 Eleven. Inngang mot Øya Helsehus.

Treningsperiode: uke 34 til og med uke 50.

Ingen trening i uke 41, grunnet høstferie

Antall økter:  16 økter

Tidspunkt:

Tirsdager: kl 18.30-19.30

Torsdager: kl 10.00-11.10  og 11.30-12.30

Pris og Påmelding tirsdager: klikk her

Pris og Påmelding torsdag: FULLTEGNET

Om du ønsker å stå på venteliste i grupper som er FULLTEGNET send en epost til:sissel@bedriftsidretten.no

Ved deltakelse på flere grupper får man 25% på den billigste gruppen. Ta kontakt med may-britt.stokke@bedriftsidretten.no for å få tilsendt refusjonsskjema etter at du har meldt deg på ønskede grupper. Frist for refusjon er en uke etter påmelding.