– Tilpasset, effektiv og motiverende sirkeltrening for å forbedre styrke!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Beskrivelse: Effektiv styrketreningsøkt som gir deg opplevelse av mestring og fremgang. Enkle og funksjonelle øvelser for hele kroppen, med spesielt fokus på kjernemuskulaturen. Her bruker man egen kroppsvekt som hjelpemiddel, samt enkelt utstyr som manualer, styrkestrikk, matter og medisinballer. Våre aktivitetsledere inspirerer og tilpasser øvelsene, slik at alle finner riktig belastningsnivå. Tett oppfølging og mye god-følelse!

Mål: Gjøre deg sterkere, i de mest funksjonelle muskelgruppene som du har nytte av i hverdagen, samt motivasjon for å utøve fysisk aktivitet jevnlig.

Hovedeffekt: Styrke

Målgruppe: Alle. Gjerne nybegynnere.

Organisering: Felles oppvarming. Intervallbasert sirkeltrening med stasjoner med ulike øvelser for forskjellige kroppsdeler.

Varighet: 60 minutter

Sted: High Energy Trening sine lokaler i Elgestergt 2. Lokalet ligger på motsatt side av Samfunnet, i samme bygg som 7 Eleven. Inngang mot Øya Helsehus.

Treningsperiode: Planer for oppstart av ny treningsperiode er satt i bero på grunn av den pågående pandemien, Covi-19.

Vi åpner for påmelding til nye parti så snart det er mulig, i tråd med helsemyndighetenes anbefalinger.

Antall økter:  

Tidspunkt:

Tirsdager:  kl 17.45-18.45

Torsdager: kl 10.30-11.30  og 11.45-12.45

Pris og Påmelding tirsdag: 

Pris og Påmelding torsdag: 

Ved deltakelse på flere grupper får man 30% på den billigste gruppen. Ta kontakt med may-britt.stokke@bedriftsidretten.no for å få tilsendt refusjonsskjema etter at du har meldt deg på ønskede grupper. Frist for refusjon er en uke etter påmelding.