Bli Sprekere Soma Move +Yoga

Soma Move – atletisk og sterk, men samtidig myk!

Beskrivelse: SOMA MOVE® er en helhetlig treningsform som er leken, tøff og uhøytidelig. Ingen fokus på prestasjon og alle deltar ut fra egne forutsetninger. Man jobber med kroppen som eneste verktøy og timen foregår barbent på yogamatte. I timen går man gjennom en uavbrutt serie med bevegelsesmønstre, som utfordrer både bevegelighet, stabilitet, balanse og styrke. . Bli med på en annerledes og rå treningsform, bli med på SOMA MOVE®!

Timen avsluttes med 30 min YinYoga, en langsom og myk yoga hvor man holder posisjonene over lengre tid. Jobber med å slappe av i stillingene og spenne av i musklene.

Mål: Økt velvære/indre fokus. Flyt og kraft er sterke nøkkelord på timen, og fokuset er å arbeide med hele kroppen som en enhet.

Hovedeffekt: Bevegelighet, stabilitet, balanse og styrke, samt avspenning,

Målgruppe: Passer for alle.

Organisering: «Følg meg-/herme metoden» i et uavbrutt fast bevegelsesmønster.

Varighet: 75 minutter

Sted:  Bli Sprekere sine lokaler i Elgestergt 2. Lokalet ligger på motsatt side av Samfunnet, i samme bygg som 7 Eleven. Inngang mot Øya Helsehus

Treningsperiode: uke 34 til og med uke 40

Antall økter: 7 økter

Tidspunkt: mandager kl 20.00-21.15

Pris og Påmelding: klikk her

Ved deltakelse på flere grupper får man 25% på den billigste gruppen. Ta kontakt med may-britt.stokke@bedriftsidretten.no for å få tilsendt refusjonsskjema etter at du har meldt deg på ønskede grupper. Frist for refusjon er en uke etter påmelding.