Emma Andersen

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Puls, Crosstraining i bedrift.

Emma er ei blid og aktiv jente fra Tingvoll på Nordmøre, som studerer lektor i kroppsøving og idrett ved NTNU. Hennes interesser er mangt! Har vært aktiv hele livet og ser på seg selv som en allsidig person. Tilbringer gjerne tid ute med enten fjellturer, skiturer, jakt, kajakk og lignende. Trener og spiller fotball på ledig fritid! Trening og fysisk aktivitet er noe hun prioriterer hver dag for å fungere bedre i hverdagen og for å kunne gjøre de tingene jeg virkelig liker! Når hun selv trener, liker hun veldig godt en kombinasjon av styrke- og kondisjonstrening hvor man kan ta hele kroppen i bruk.

Emma er veldig lidenskapelig for at fysisk aktivitet og trening skal oppleves gøy, og at den enkelte skal trives med det de gjør og i egen kropp! Det viktigste man gjør er å bedrive fysisk aktivitet som man selv trives med – fordi all fysisk aktivitet man bedriver er uansett bra og helsefremmende. Emma startet opp som aktivitetsleder høsten 2019.

«Det å få muligheten til å bidra til å inspirere andre til fysisk aktivitet gjennom Bedriftsidretten, gir meg mye glede!»