Lena Nubdal

Aktivitetsleder: Ulike vikartimer høst 2019, basistrening idrettslag

Lena er en positiv, engasjert, motivert dame fra Verdal som er opptatt av trening, friluftsliv og folkehelse. Hun har bl.a bakgrunn fra turn, er veldig allsidig på treningsfronten og liker å utfordre seg selv innen løping og styrketrening. Lena er også sertifisert SomaMove instruktør. På folkemunne er dette «Yoga på speed», en god blanding av styrke, mobilitet, balanse, koordinasjon, spenst og kondisjon. Effektive sammenhengende bevegelser. Instruktørerfaring fra turn og noe gruppetrening. Stertet opp som aktivitetsleder for Bli Sprekere/Bedriftsidretten august 2018.

Hun studerer fysioterapi ved NTNU. Brenner for folkehelse og ønsker at flest mulig skal få oppleve effekten fysisk aktivitet har på kroppen. Både det fysiske aspektet, men også ikke minst det psykiske.

«Kroppen er skapt for bevegelse og alle kan finne sin treningsform som gir mestringsfølelse og glede, uansett hvilket nivå man befinner seg på. Mestring, motivasjon og at trening er morsomt er viktig om man skal lykkes både som idrettsutøver og mosjonist