Sissel Merethe Hansen

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke, Bli Sprekere Puls og Bli Sprekere Ute. I tillegg jobber hun som aktivitetsleder ute i ulike bedrifter.

Sissel er en allsidig, aktiv og engasjert person som liker å trene og være ute i naturen. Hun er imøtekommen, positiv og har stor stå-på-vilje. Sissel er utdanner vernepleier og har 2 årig utdanning ved Idrettshøgskolen.  Hun har lang og bred erfaring som instruktør, og har jobbet som aktivitetsleder ved bedriftsidretten siden 2010. Hun har siden 2015 jobbet som aktivitetskonsulent ved Bedriftsidretten på heltid.

Sissel har et brennende engasjement for å få folk i fysisk aktivitet og til å bedre folkehelsen. Hun blir motivert av å se hun kan motivere andre til å være fysisk aktive, å se at andre har glede av å trene og å ta vare på egen helse. Morro, motivasjon og mestring er viktige faktorer i jobben hun utøver.

«Aktivitet gir meg overskudd i hverdagen og er viktig for min egen helse. Fysisk aktivitet er min medisin. Jeg er privilegert som kan ha en jobb hvor fokus er på å skape et «Sprekere Norge!»

Markus Skorpen

Aktivitetsleder: Ingen gruppe vinter 2018

Markus er en aktiv person som liker å trene og å være i aktivitet. Han er en blid, hyggelig og imøtekommen instruktør som liker å jobbe for å få andre til å bli mer fysisk aktive. Detter er hans fokus både som aktivitetsleder og som følge av de studier han holder på med. Markus har jobbet som aktivitetsleder for bedriftsidretten siden 2016. I tillegg til å ha faste løpegruppe for løpeglade i Sentrum av Trondheim, har Makus tidligere vært aktivitetsleder for Bli Sprekere Ute.

Han blir motivert av å se at de han jobber med har nytte av treningen og vise at aktivitet og trening er noe for alle og enhver. Han liker å gi treningsiver og engasjement til de rundt, ved å legge til rette for mestring og flyt.

«Det viktigste med trening og aktivitet for meg er at det gir noe mer, og at man har det artig underveis».

 

Anita Dahl-Wiger

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke

Anita er ei glad, engasjert og aktiv jente. For Anita er fysisk aktivitet kilden til overskudd, styrke og motivasjon, både fysisk og psykisk. Hun elsker rollen som den personen som kan bistå, veilede og tilrettelegge for at andre skal få et godt utgangspunkt for aktivitet i hverdagen. Anita har allsidig og lang erfaring som instruktør, og har jobbet som aktivitetsleder for bedriftsidretten siden 2015. Hun har hatt ulike gruppetreninger i regi bedriftsidretten.

«Det er så morsomt å se at andre kan finne gleden i fysisk aktivitet, og ikke minst mestring. Mitt mål er å hjelpe andre til å få en bedre hverdag. Trening er viktig for meg, og jeg blir glad av å se at andre også finner meningen med fysisk aktivitet.

«Jeg sier JA, til et Sprekere Norge».

 

Ellen Øksendal.

Instruktør: Ingen gruppe vinter 2018

Ellen er en trivelig, blid, omtenksom og positiv dame fra Moi i Rogaland. Hun liker å være i fysisk aktivitet og å ferdes ute i naturen. Hun har jobbet for bedriftsidretten siden januar 2017. I tillegg til å ha fast morgengruppe, er hun vikar innenfor ulike gruppetreninger i regi bedriftsidretten.

Ellen liker å spre treningsglede og ved å fokusere på å se den enkelte deltaker og legge til rette for mestring.

«Jeg tror nøkkelen til en god helse ligger i fysisk aktivitet. :-)»

May-Linn Viktil

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Yogastretch

May-Linn er en positiv, imøtekommende og engasjert person som elsker å jobbe med aktivitet og mennesker. Hun har bred og lang erfaring i instruktørrollen,og har jobbet som aktivitetsleder for Bedriftsidretten siden 2015. Hun har tidligere vært aktivitetsleder for Bli Sprekere Styrke, Sterkere Skulder, Nakke Rygg og Bli Sprekere Puls+ Yoga. Hun er også sertifisert Aktiv Instruktør, som er en utdanning innenfor trening under og etter kreftbehandling.

May-Linn er opptatt av å formidle treningsglede i jobben sin. Hun ønsker å bidra til at flere oppnår de positive helsegevinstene med fysisk aktivitet. Hun brenner for mestring og ønsker at deltakerne skal få gode opplevelser med kroppen i aktivitet.

«Fysisk aktivitet er min medisin!»

Nina Østgaard

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Yoga

Nina er en positiv og imøtekommen person som brenner for å spre budskapet om at Yoga er en aktivitetsform som skaper balanse i kropp og sjel. Hun har jobbet som aktivitetsleder i yoga for Bedriftsidretten siden våren 2016. I tillegg til å ha fått Bedtiftsidrettens egne opplæring i yoga, ble hun våren 2017  sertifisert yogainstruktør gjennom ZYL og Yoga Alliance.

«Jeg trent yoga siden 2002. Det er en treningsform som passer meg godt, som både gir styrke, smidighet og avspenning. Jeg tar gjerne en yogaøkt ute på verandaen en fin sommerdag, eller hjemme i stua eller på ferie. Dette er virkelig flott trening. Kom og prøv! :)»

 

Hanna Mjøsund Hansen 

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke, Bli Sprekere Ute

Hanna er ei gladjente fra Vesterålen, som er glad i trening og friluftsliv. Vokst opp i fantastisk natur, og fant tidlig ut at styrketrening var utrolig gøy! Hanna har treningsutdanning og studerer innenfor helsesektoren, hvor fysisk aktivitet og folkehelse er sentrale faktorer. Dette er hennes første sesong som aktivitetsleder for Bedriftsidretten.

Hanna brenner for treningsgleden. I et samfunn der mye handler om hvordan vi ser ut, ønsker hun å flytte fokuset på den gleden trening kan gi! «I en travel hverdag, blir trening som et fristed. Et sted fylt med glede, mestring og nye utfordringer.»

Karen Bruce Solstad 

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Løp og Bli Sprekere Styrke/Ute

Karen er en entusiastisk, positiv og aktiv person som setter stor pris på å delta i arbeidet med å skape et sprekere Norge. Karen har jobbet for Bedriftsidretten som aktivitetsleder siden 2015, og stortrives med det! Karen har vært fast aktivitetsleder for en bedrift, hvor hun har løpetrening og styrketrening. Karen er i tillegg vikar for ulike gruppetreninger i regi bedriftsidretten.

Karen er en allsidig dame, som brenner for fysisk aktivitet både som instruktør og i sin daglige jobb. Hun setter stor pris på å være i fysisk aktivitet og liker spesielt å være ute i naturen, noe som passer godt med utendørs-gruppa hun har – året rundt.

«Det er så givende å møte så mange mennesker som opplever aktivitetsglede ved å delta på gruppene – det gir meg så mye glede og motivasjon»

Sofie Flaate Busengdal

Aktivitetsleder: Bli Sprekere puls, styrke & core.

Sofie er en aktiv person på fritiden, men også gjennom utdanningen jobber hun med aktivitet og det å motivere andre personer.  På fritiden liker hun å trene crossfit og være ute i naturen. Hun er ei positiv, engasjert og imøtekommende jente som brenner for at fysisk aktivitet skal være morsomt og sosialt.

Sofie starter opp som aktivitetsleder ved Bedriftsidretten høsten 2017. Hun gleder seg til å inspirere og motivere andre personer til å være fysisk aktive.  Å se at andre personer har gleden av å være i fysisk aktivitet, se framgang, mestring og positive helsegevinster for deltakerne, gjør at Sofie blir enda mer motivert til å fortsette å spre treningsglede.

For Sofie er trening hennes fristed, – ett sted hvor hun kan glemme alle gjøremålene sine for en time, og kjenne på hvordan kroppen jubler over å få bevegd seg.

”Fysisk aktivitet er min medisin i hverdagen, og gir meg overskudd, styrke og motivasjon til å komme meg gjennom hverdagens forventninger og gjøremål”.

 

Ingri Meum Byrkjeflot

Aktivitetsleder: Ingen gruppe vinter 2018

Ingri er en person som er glad i trening og aktivitet. Hun startet opp som aktivitetsleder ved Bedriftsidretten høsten 2017, men har flere års erfaring som instruktør ved andre treningskjeder.

For Ingri er trening først og fremst viktig fordi det gir overskudd og glede. Denne opplevelsen av aktivitet, er også noe hun ønsker at flest mulig skal få kjenne på. I tilbudene som bedriftsidretten har kan en delta på aktiviteter en liker sammen med andre. Å trene i et fellesskap kan være både motiverende og inspirerende.

Løping er aktiviteten Ingri liker best, og dette er noe fritiden også preges av. Derfor passer også jobben som aktivitetsleder for løpegruppen på Byåsen godt.

«Bli med meg og andre løpeglade, på motiverende og effektive løpeøkter i et flott fellesskap»

Hanne Bjørsvik

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Ski, Bli Sprekere Kombikondis

Hanne er en aktiv og engasjert person, med stor lidenskap for fysisk aktivitet. Hun er blid, positiv, løsningsorientert og imøtekommende, og trives med å hjelpe andre til å føle mestring og glede gjennom fysisk aktivitet. Idretten hat gitt Hanne mye, derfor er det ekstra kjekt å kunne gi noe tilbake. Hun har tidligere vært aktiv utøver innenfor ski og skiskyting, og tar med seg gode erfaringer fra idrettsarenaen. På fritiden liker hun å gå på ski, trene variert og være ute i naturen. Hanne studerer fysioterapi ved NTNU. Hanne starter opp som skiinstruktør for Bedriftsidretten januar 2018.

Aktivitet er for Hanne et fristed hvor hun kan føle mestring og glede – noe hun også ønsker å videreformidle til andre gjennom å motivere, inspirere, glede og vise engasjement. Hun ønsker å skape et miljø hvor fysisk aktivitet skal være moro, og alle skal føle på mestring, glede og motivasjon. For Hanne er aktivitet sosialt og gøy!

«Min medisin er fysisk aktivitet, det gir meg overskudd, motivasjon og glede i hverdagen.»

Anders Bugge

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Løp/Sentrum og skiteknikk kurs

Anders er en sprek og allsidig ung herremann. Han er en blid og imøtekommende, og liker å legge ned en innsats for at andre skal føle mestring gjennom idrett og aktivitet. Anders starter som aktivitetsleder for bedriftsidretten vinteren 2018, som aktivitetsleder for Bli Sprekere Løp/Sentrum. Med sin bakgrunn fra både langrenn og løping, har han mye å bidra med.

Han liker av å kunne gjøre en forskjell for andre gjennom aktivitet og bevegelse. Det å se mestring og utvikling er noe Anders blir ekstra motivert av.

«Idrett og aktivitet har gitt meg så utrolig mye, så da er det kjekt å kunne gi noe tilbake!»

Ingrid Botslangen Frantzen

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Spinning

Ingrid startet opp som aktivitetsleder for Bedriftsidretten januar 2018, og blir å finne på spinning sykkelen denne vinteren. Ingrid har vokst opp i en familie som er glad i alle typer aktiviteter som kan gjøres ute! For Ingrid er det viktig å finne aktiviteter som gir meg glede og energi. Hennes nyeste hobby er crawling. Dørstokkmila fra å ha lyst til å lære seg å svømme, til å faktisk melde seg på kurs i crawling var kjempelang! Det var så langt unna hennes komfortsone å bli med på noe hun ikke kunne, men så var det så gøy når hun fikk smaken på det!

Med andre ord; hvis du tenker på å spinne, møt opp og bli med på moroa! Målet til Ingrid er at du skal opplever fysisk aktivitet og trening som gøy, litt utfordrende, sosialt og utviklende.

Ingrid studerer samfunns- og idrettsvitenskap på NTNU, og har mye erfaring med klatring, havpadling, skiturer, sykling og andre friluftsaktiviteter.

«Jeg er en blid, sprudlende og pratsom ung dame som vil alle det beste :)»

Magnus Warvik

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Løp

Magnus starter opp som aktivitetsleder for Bedriftsidretten våren 2018 og blir å finne i Estenstadmarka med løpeskoene på. Ved sidene av studiene på NTNU er Magnus en aktiv person som best trives med løpesko på beina. Han er en aktiv langdistanseløper, som også liker å engasjere andre til å være i fysisk aktivitet. Han er omtenksom og positiv, og blir motivert av andres fremgang.

I tillegg til å ha samlet opp erfaring etter mange års løping, har han også vært trener i NTNUI Friidrett, og tatt blant annet innføring i idrettsfysiologi ved NTNU, samt aktivitetslederkurs ved NSI.

«Løping er min medisin, som gir overskudd i en ellers travel hverdag»