Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke, Bli Sprekere Puls og Bli Sprekere Ute. I tillegg jobber hun i ulike bedrifter.

Sissel er en allsidig, aktiv og engasjert person som liker å trene og være ute i naturen. Hun er , positiv og har stor stå-på-vilje. Sissel er utdannet vernepleier og har grunnfag og mellomfag ved Norges Idrettshøgskole.  Hun har lang og bred erfaring som instruktør.

Hun har jobbet som aktivitetsleder ved bedriftsidretten siden 2012, og har siden 2015 jobbet som aktivitetskonsulent ved Bedriftsidretten på heltid. Hun har bl.a hovedansvaret for å koordinere alle gruppetreninger og oppfølging/opplæring av alle aktivitetsledere/instruktører.

Sissel har et brennende engasjement for å få folk i fysisk aktivitet og til å bedre folkehelsen. Hun blir motivert av å se hun kan motivere andre til å være fysisk aktive, å se at andre har glede av å trene og ta vare på egen helse. Moro, motivasjon og mestring er viktige faktorer i jobben hun utøver.

«Aktivitet gir meg overskudd i hverdagen og er viktig for min egen helse. Fysisk aktivitet er min medisin. Jeg er privilegert som kan ha en jobb hvor fokus er på å skape et «Sprekere Norge»