Skiteknikk kurs Vinteren 2019

– Større Skiglede med bedre Teknikk!

Vinteren står for tur og etter hvert kan man finne fram skiene og komme seg ut i løypene. Hvordan sitter teknikken? Kanskje trenger du å forbedre teknikken noe eller rett og slett lære deg å gå på ski. Bedriftsidretten arrangerer skiteknikk kurs for nybegynnere i både klassisk og skøyting .Vi arrangerer også skøyteteknikk kurs for videregående (litt øvet).

Klassisk skiteknikk kurs:

Dette kurset er for deg som ønsker å lære grunnleggende klassisk skiteknikk for å kunne få bedre utbytte av skitreningen/- turen. Du vil få innføring i diagonalgang, staking, dobbelttak med fraspark og utforkjøring. Når du blir tryggere på teknikken blir skiglede større. En erfaren instruktør gir den enkelte deltaker tilbakemeldinger og arbeidsoppgaver underveis.

Skøyteteknikk kurs:

Skøyting er populært som aldri før. Nå har du mulighet til å lære de grunnleggende elementene i denne teknikken. Enkeldans, dobbeldans, padling og gode overganger mellom de ulike teknikkene gir deg en fantastisk følelse når du behersker det. Kurset gir deg en grunnleggende innføring i skøyteteknikk

Ved Skøyteteknikk kurs for videregående (litt øvet) vil det fokuseres mer på utnyttelse av terrenget og overganger mellom ulike teknikker. Rett og slett lære seg å gå mer arbeidsøkonomisk. De som deltar på dette kurset bør vite hvordan enkeldans, dobbeldans og padling utføres.

En erfaren instruktør gir deg  personlig oppfølging på din teknikk og arbeidsoppgaver underveis.

Bedre teknikk legger grunnlaget for gode ski opplevelser. Spark i gang skisesongen med friske fraspark og dobbelttak, enkeldans og padling!

Kursdatoer:

  • Klassisk kurs nybegynner , torsdag 10. januar 2019
  • Skøyte kurs nybegynner, torsdag 17.januar 201
  • Skøyte kurs videregående (litt øvet), tirsdag 29. januar 2019

Tidspunkt: Kl 19.00- 20.30

Sted: Skistadion Granåsen skisenter, Smistadvegen 11, 7026 Trondheim

Oppmøte: Ved standplass på skytebanen nederst på skistadion.

Instruktør: Anders Bugge

Deltakeravgift:  kr 250,- pr. kurskveld

Påmelding: Trykk her