Løpekurs med Vebjørn Rodal

– Bedre løpeteknikk, gir bedre løpeopplevelser!

Kunne du tenke deg å begynne å løpe, men trenger hjelp til å komme i gang? Ønsker du å forbedre løpeteknikken for å løpe mer effektivt og løpsøkonomisk? Bedre løpeteknikk gjør løpeøkta mer motiverende, effektiv og forebygger skader.

Bedriftsidretten vil etter sommeren tilby et grunnleggende løpeteknikk kurs som går over 2 kurskvelder. Første kurskveld vil Vebjørn Rodal vil gi deg grunnleggende innføring i effektiv løpeteknikk, samt gjennomgang og opplæring i hjelpeøvelser for å utvikle en god løpeteknikk.  Andre kurskveld bygger på det grunnleggende du lærer første kursøkta, men du vil i tillegg få innføring i løpsrelatert spenst og styrketrening i motbakke.  Begge kursøkter avsluttes med en intervall økt, der det er fokus på riktig løpeteknikk. Det vil også bli gitt individuell tilbakemelding til den enkelte deltaker underveis.

Vebjørn Rodal har mange års erfaring som kursleder for Bedriftsidretten, og mange har hatt god nytte av å delta på løpeteknikk kurs med denne OL-mesteren!

Du kan velge om du vil delta kun på første kurskveld, eller begge kurskveldene.

Kursdatoer: Løpeteknikk kurs Våren 2018

16.april + 23. april

29. mai + 5. juni

Tidspunkt: Kl 19.00- 20.30

Sted: Kristiansten Festning

Oppmøte: Utenfor hovedinngangen til selve Festningen

Deltakeravgift:

  • Deltakelse kurskveld 1: 375,- kr
  • Deltakelse kurskveld 1 og 2: 650,- kr

Påmelding: Trykk her