Siri Alstad

Siri Alstad er vår instruktør i Notodden. Siri er utdannet innen personlig trening, instruktør og har 200 timer sertifisering innen yoga. Siri skal ha Styrke sirkeltrening og hverdagsyoga for Bedriftsidretten på Tveiten Skole

Marie Renate er vår instruktør på Falkum i Skien. Marie Renate har master i idrettsvitenskap med fordypning i fysisk aktivitet og helse. Hun er også utdannet personlig trener og instruktør. Marie Renate skal ha Styrke sirkeltrening på Falkum, Skien

Thomas har hatt timer for oss det siste året. Både kommersielt og for bedrifter. Han har lang erfaring innen trening og konkurranse privat. Thomas skal ha timer rundt i Grenland, både styrke og spinning.

Guri er vår yoga instruktør i Bamble. Hun er sertifisert yoga instruktør, 200 timer RYT innen Ashtanga Vinyasa via Basia Lipska Larsen. Guri og har praktisert Yoga undervisning i 8 år og hennes timer er hverdagsyoga med fokus på dynamiske bevegelser og er inspirert mot Ashtanga. Guri tilpasser øvelsene etter ditt nivå.

Gunny er Yoga Instruktør i Kragerø. Hun er jobber på Skarbo kultursenter som hun er medeier i. Hun har praktisert Yoga undervisning i mange år.