Liv Roald

Instruktør: Bli Sprekere Styrke (ingen gruppe vinter 2018)

Liv er en blid og sprudlende dame fra Ålesund, som liker å være i fysisk aktivitet både innendørs og ute i naturen. Hun bestiger gjerne er fjelltopp eller to, og har et stort engasjement for å få folk i fysisk aktivitet og for å bedre folkehelsen. Liv har jobbet som instruktør for bedriftsidretten siden vinteren 2015.

Liv blir glad for å se at hun kan inspirere andre til å være fysisk aktive, å se at andre har glede av å trene og ta vare på egen helse. Godt humør, mild veiledning og litt pushing, er viktige faktorer i jobben hun utøver.

«Aktivitet gir meg overskudd i hverdagen og er viktig for min egen helse. Jeg bidrar gjerne til å skape et «Sprekere Norge»

Annki Olsen

Instruktør: Bli Sprekere Ute og Bli Sprekere Styrke& Puls

Annki er en positiv og engasjert instruktør som brenner for fysisk aktivitet. Hun har allsidig trenerutdanning, en lang og bred erfaring som instruktør og personlig trener. Hun har jobbet som instruktør for Bedriftsidretten siden april 2017.

Annki liker å ha en uhøytidelig atmosfære, gir av selv og er 100% tilstede for at du skal få det beste ut av din trening. Hun ønsker samtidig gi deg positive opplevelser for at du skal ha lyst til å komme tilbake og trene mer. Hun gir deg mestringsfølelse, samtidig som du får noe mer og jobbe mot for at du skal komme ut av komfortsonen og bli ditt beste deg. Energi og treningsglede, hånd i hånd.

Annki`s motto er: «Hvorfor være negativ når man kan være positiv».

Marita Strømsheim

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke

Marita er en positiv, fleksibel og kreativ person som liker styrketrening og fjellturer. Marita har en faglig bakgrunn som  gjør at hun er opptatt av at trening er sentralt både som behandling og som skadeforebyggende tiltak.

Marita har erfaring innen psykisk helse og er opptatt av hvordan fysisk og psykisk helse påvirker hverandre gjensidig. Hun mener det er viktig å sette av tid til seg selv i hverdagen, gjøre noe positivt for helsa si og føle mestring. Hun mener at en sterk kropp og et sterkt sinn gjør at en mestrer hverdagen og alle dens utfordringer bedre.

”Fysisk aktivitet er min medisin”

Markus Skorpen

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Løp

Markus er en aktiv person som liker å trene og å være i aktivitet. Han er en blid, hyggelig og imøtekommen instruktør som liker å jobbe for å få andre til å bli mer fysisk aktive. Detter er hans fokus både som aktivitetsleder og som følge av de studier han holder på med. Markus har jobbet som aktivitetsleder for bedriftsidretten siden 2016. I tillegg til å ha faste løpegruppe for løpeglade i Sentrum av Trondheim, har Makus tidligere vært aktivitetsleder for Bli Sprekere Ute.

Han blir motivert av å se at de han jobber med har nytte av treningen og vise at aktivitet og trening er noe for alle og enhver. Han liker å gi treningsiver og engasjement til de rundt, ved å legge til rette for mestring og flyt.

«Det viktigste med trening og aktivitet for meg er at det gir noe mer, og at man har det artig underveis».