Liv Roald

Instruktør: Bli Sprekere Styrke/ Vikar høst 2018

Liv er en blid og sprudlende dame fra Ålesund, som liker å være i fysisk aktivitet både innendørs og ute i naturen. Hun bestiger gjerne er fjelltopp eller to, og har et stort engasjement for å få folk i fysisk aktivitet og for å bedre folkehelsen. Liv har jobbet som instruktør for bedriftsidretten siden vinteren 2015.

Liv blir glad for å se at hun kan inspirere andre til å være fysisk aktive, å se at andre har glede av å trene og ta vare på egen helse. Godt humør, mild veiledning og litt pushing, er viktige faktorer i jobben hun utøver.

«Aktivitet gir meg overskudd i hverdagen og er viktig for min egen helse. Jeg bidrar gjerne til å skape et «Sprekere Norge»

Annki Olsen

Instruktør: Bli Sprekere Ute og Bli Sprekere Styrke& Puls

Annki er en positiv og engasjert instruktør som brenner for fysisk aktivitet. Hun har allsidig trenerutdanning, en lang og bred erfaring som instruktør og personlig trener. Hun har jobbet som instruktør for Bedriftsidretten siden april 2017.

Annki liker å ha en uhøytidelig atmosfære, gir av selv og er 100% tilstede for at du skal få det beste ut av din trening. Hun ønsker samtidig gi deg positive opplevelser for at du skal ha lyst til å komme tilbake og trene mer. Hun gir deg mestringsfølelse, samtidig som du får noe mer og jobbe mot for at du skal komme ut av komfortsonen og bli ditt beste deg. Energi og treningsglede, hånd i hånd.

Annki`s motto er: «Hvorfor være negativ når man kan være positiv».

Marita Strømsheim

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke/Vikar høst 2018

Marita er en positiv, fleksibel og kreativ person som liker styrketrening og fjellturer. Marita har en faglig bakgrunn som  gjør at hun er opptatt av at trening er sentralt både som behandling og som skadeforebyggende tiltak.

Marita har erfaring innen psykisk helse og er opptatt av hvordan fysisk og psykisk helse påvirker hverandre gjensidig. Hun mener det er viktig å sette av tid til seg selv i hverdagen, gjøre noe positivt for helsa si og føle mestring. Hun mener at en sterk kropp og et sterkt sinn gjør at en mestrer hverdagen og alle dens utfordringer bedre.

”Fysisk aktivitet er min medisin”

Lene Molvær

 Aktivitetsledere: Bli Sprekere Styrke

 Lene er en voksen dame ned mye livserfaring og positivitet. På fritida er det ofte fjellturer som står på menyen, alt fra små rolige turer til mer heftige topper, sommer som vinter. Har nok blitt litt mer pysete på bratte topper med ski på bena med åra. Så gikk derfor til innkjøp av truger. Det er viktig å tilpasse seg der man er i livet. Sykling er også en ting som foretrekkes, synes det er en flott måte å bevege seg på i lag med både andre mennesker og alene.

Ellers så er gruppetimer av alle varianter noe hun liker veldig godt. Å være aktiv sammen med andre mennesker gir mye glede. Det sosiale aspektet av fysisk aktivitet er viktig, men en når hun skal «tømme hode» går hun helst en fjelltur i eget selskap.

Fysisk aktivitet gjør Lene glad, det holder henne i form og hun ønsker å kunne møte det livet byr på med best mulig utgangspunkt. Fysisk aktivitet er viktig for å møte livets utfordringer.Lene ønsker å bidra til at andre også opplever mestring og treningsglede, når hun starter opp som aktivitetsleder høsten 2018.

«Livsnyteren Bjørnen Baloo i Jungelboken inspirerer meg, han sier:  – Det første du må lære er å være der du er, og ikke der hvor du i grunnen ikke er».

Rikke Bjerknes

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Ute

Rikke er en engasjert og kreativ instruktør, som liker å utfordre seg selv i all form for fysisk aktivitet. Hun brenner for trening og fysisk aktivitet!  Hun har allsidig trenerutdanning, en lang og bred erfaring som instruktør og personlig trener. Hun starter å jobbe som instruktør for Bedriftsidretten høsten 2018.

Rikke er opptatt av treningsglede og mestringsfølelse og digger funksjonell og lystbetont trening. Hun en balansert livsstil, og ønsker å spre treningsmotivasjon og treningsglede og oppfordrer til å gå utenfor komfortsonen. Rikke mener det enkle ofte er det beste.

«Det finnes ingen trening «uten mål og mening». Trening gir mening uansett – gjennom alle helsefordeler det gir!»