Liv Roald

Instruktør: Bli Sprekere Styrke/ Vikar

Liv er en blid og sprudlende dame fra Ålesund, som liker å være i fysisk aktivitet både innendørs og ute i naturen. Hun bestiger gjerne er fjelltopp eller to, og har et stort engasjement for å få folk i fysisk aktivitet og for å bedre folkehelsen. Liv har jobbet som instruktør for bedriftsidretten siden vinteren 2015.

Liv blir glad for å se at hun kan inspirere andre til å være fysisk aktive, å se at andre har glede av å trene og ta vare på egen helse. Godt humør, mild veiledning og litt pushing, er viktige faktorer i jobben hun utøver.

«Aktivitet gir meg overskudd i hverdagen og er viktig for min egen helse. Jeg bidrar gjerne til å skape et «Sprekere Norge»

Annki Olsen

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Ute, Bli Sprekere Styrke& Puls og Bli Sprekere Bedrift.

Annki er en positiv og engasjert instruktør som brenner for fysisk aktivitet. Hun har allsidig trenerutdanning, en lang og bred erfaring som instruktør og personlig trener. Hun har jobbet som instruktør for Bedriftsidretten siden april 2017.

Annki liker å ha en uhøytidelig atmosfære, gir av selv og er 100% tilstede for at du skal få det beste ut av din trening. Hun ønsker samtidig gi deg positive opplevelser for at du skal ha lyst til å komme tilbake og trene mer. Hun gir deg mestringsfølelse, samtidig som du får noe mer og jobbe mot for at du skal komme ut av komfortsonen og bli ditt beste deg. Energi og treningsglede, hånd i hånd.

Annki`s motto er: «Hvorfor være negativ når man kan være positiv».

Sofie Busengdal

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke&Puls

Sofie er en aktiv person på fritiden, men også gjennom utdanningen som fysioterapeut  liker hun å være aktiv og motivere andre personer.  På fritiden liker hun å trene crossfit og være ute i naturen. Hun er ei positiv, engasjert og imøtekommende jente som brenner for at fysisk aktivitet skal være morsomt og sosialt.

Hun har  jobbet som instruktør ved bedriftsidretten siden 2017 i Trondheim, men kommer nå tilbake til hjemlige trakter og starter opp som instruktør i Ålesund høsten 2019. Sofie gleder seg til å inspirere og motivere andre personer til å gjøre det hun liker best, – å være i fysisk aktivitet. Å se at andre personer har gleden av å være i fysisk aktivitet, at de mestrer ting de før ikke klarte og at de samtidig får kjenne på helsegevinstene fysisk aktivitet fører med seg, gjør at Sofie blir enda mer motivert til å fortsette å spre treningsglede

Lene Molvær

 Aktivitetsledere: Bli Sprekere Styrke/vikar

 Lene er en voksen dame ned mye livserfaring og positivitet. På fritida er det ofte fjellturer som står på menyen, alt fra små rolige turer til mer heftige topper, sommer som vinter. Har nok blitt litt mer pysete på bratte topper med ski på bena med åra. Så gikk derfor til innkjøp av truger. Det er viktig å tilpasse seg der man er i livet. Sykling er også en ting som foretrekkes, synes det er en flott måte å bevege seg på i lag med både andre mennesker og alene.

Ellers så er gruppetimer av alle varianter noe hun liker veldig godt. Å være aktiv sammen med andre mennesker gir mye glede. Det sosiale aspektet av fysisk aktivitet er viktig, men en når hun skal «tømme hode» går hun helst en fjelltur i eget selskap.

Fysisk aktivitet gjør Lene glad, det holder henne i form og hun ønsker å kunne møte det livet byr på med best mulig utgangspunkt. Fysisk aktivitet er viktig for å møte livets utfordringer.Lene ønsker å bidra til at andre også opplever mestring og treningsglede, når hun starter opp som aktivitetsleder høsten 2018.

«Livsnyteren Bjørnen Baloo i Jungelboken inspirerer meg, han sier:  – Det første du må lære er å være der du er, og ikke der hvor du i grunnen ikke er».

Lise Hoff Bjørge

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Puls

Lise er en sprudlende dame fra Ellingsøy, som har jobbet som aktivitetsleder for bedriftsidretten siden 2018.

Inese Srenka Felcane

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Slyngetrening

Inese er utdannet faglærer i kroppsøving og idrettsfag, samt gruppetreningsinstruktør ved Latvias Idrettshøyskolen. Har jobbet i treningsbransjen siden 2009. Brenner for trening og fysisk aktivitet og ønsker å tilby treningsglede og motivasjon gjennom morsom, effektiv og variert trening. Samtidig skal vi ha fokus på korrekt teknisk utførelse for å gi deg kunnskap til å lykkes med trening på egenhånd. Inese starter opp som instruktør for Bli Sprekere høsten 2019.

«Glede og mestring gjennom bevegelse og fysisk aktivitet er noe jeg verdsettes høyt og ønsker å videreføre til deg som deltaker».