May Britt Karlsson

Instruktør: Bli Sprekere Styrke&Puls

May Britt jobber til daglig som lærer ved Langmyra Skole i Molde ( har vært der i 23år). I jobben som lærer har hun mye undervisning i kroppsøvingsfaget, og hun brenner for at barn skal få mulighet til variert fysisk aktivitet i skolehverdagen.

Hun har utdanning ved Norges idrettshøgskole, bl.a fordypning i: Fysisk aktivitet og helse, og Forebyggende helsearbeid. Hun har også OL Topptrenerutdanning.

May Britt startet som aktivitetsleder for bedriftsidretten januar 2019.

Gjennom sin utdanning har hun i tillegg til sin jobb, lang erfaring som instruktør – trener i langrenn både i på klubb og kretsnivå.  Hun føler seg privilegert som får jobbe daglig med fysisk aktivitet og helse. Det er engasjerende, givende og inspirerende og hjelpe andre.

«Jeg trives godt å ferdes i naturen.  For meg gir fysisk aktivitet, glede, overskudd og energi i hverdagen. Dette er noe jeg vil prøve å motivere andre til å like.
Trening/fysisk aktivitet skal være enkel, varierende og motiverende slik at man opplever glede, mestring og trivsel. Fysisk aktivitet er en viktig faktor i forebyggende helsearbeid».