– Tilpasset, effektiv og motiverende sirkeltrening for å forbedre styrke og kondisjon!

Beskrivelse: Effektiv styrke- og kondisjons treningsøkt som gir deg opplevelse av mestring og fremgang. Enkle og funksjonelle øvelser for hele kroppen, med spesielt fokus på kjernemuskulaturen.  Morsom trening med effektive og intensive øvelser som gir puls. . Lite,  enkelt utstyr og egen kroppsvekt! Vår aktivitetsleder inspirerer og tilpasser øvelsene, slik at alle finner riktig belastningsnivå. Aktivitetsleder følger deg tett, og pusher deg det lille ekstra utifra ditt nivå. Trening i inspirerende fellesskap.

Mål: Gjøre deg sterkere, i de mest funksjonelle muskelgruppene som du har nytte av i hverdagen og forbedret utholdenhet, samt motivasjon for å utøve fysisk aktivitet jevnlig.

Hovedeffekt: Styrke og kondisjon.

Målgruppe: Passer for alle, også nybegynnere.

Organisering: Felles oppvarming. Intervallbasert sirkeltrening med stasjoner med ulike øvelser for forskjellige kroppsdeler.

Varighet: 60 minutter

Sted: Langmyra skole, Langmyrvegen 60

Tidspunkt: mandager kl 20.15-21.15

Treningsperiode: Uke 34 til og med uke 50.

Ingen trening i høstferien.

Antall økter: 16 økter

Pris og Påmelding: Gruppetimen har startet opp, men det er fortsatt mulighet for å melde seg på. Du betaler da for de resterende øktene i denne perioden. Om du ønsker å melde deg på send en epost til: sissel@bedriftsidretten.no