Karin

Reidar

Ragnhild Dullum Knudsen

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke, Bli Sprekere Puls, Bli Sprekere Ute og Bli Sprekere Bedrift

Ragnhild er aktiv, positiv og engasjert person.  Ragnhild har en Bachelor i Idrettsadministrasjon og ledelse og er i tillegg utdannet Personlig Trener fra NIH. Hun har også  god erfaring som instruktør. Ragnhild har  jobbet som aktivitetsleder for Bedriftsidretten siden 2016 og er også ansatt som Aktiviteteskonsulent i Bedriftsidretten i Nord-Trøndelag og Midt Norge -Sør. Ragnhild er en god motivator og elsker å hjelpe folk å nå målet sitt. Folkehelse og en aktiv hverdag er noe hun brenner for.

Andrea Rikstad Hagstrøm

Andrea Rikstad Hagstrøm er utdannet fysioterapeut vet HIST i Trondheim, og jobber nå som daglig leder i Bedriftsidretten i Nord-Trøndelag. Hun har 18 års erfaring med gruppetrening og instruerer i alt fra styrketrening, yoga og vanngymnastikk til Zumba. Andrea har jobbet som instruktør gjennom turnforeninger og treningssentere både i Norge, Hellas, Spania og Mozambique. Hun er tidligere apparatturner og har kroppsvekttrening som sin spesialitet. Hun blir motivert av å se andre folk finne treningsgleden og mener det er essensielt å ta vare på sin egen helse for å kunne prestere på alle andre arenaer.

 

 

Arnstein

Maja Jensen Liland
Aktivitetsleder: Bli sprekere Puls og Bli sprekere Styrke 

Maja er en person som er glad i å være i aktivitet, enten det skjer ute eller inne. Hun er inkluderende og har alltid et smil om munnen. Maja liker å engasjere, inspirere og hjelpe andre til å ha aktivitetsutfoldelse i hverdagen.

Dette er Majas første år som instruktør i bedriftsidretten. Per tiden arbeider hun turnusfysioterapeut i Namsos. Gjennom fysioterapistudiet har hun erfaring med å lede grupper med ulike problemstillinger, sykdommer og lidelser. Bortsett fra en bachelor i fysioterapi har hun gått idrettslinjen på videregående, er utdannet personlig trener og har arbeidet som gruppetreningsinstruktør. Hun har kettlebellskurs og kurs i vektløfting. Med andre ord har Maja en bred erfaring både innenfor frisk-trening og trening for ulike sykdommer. Innenfor trening er interesseområdet styrketrening.

«Det viktigste med aktivitet for meg er at det er variert, lystbetotnt og lett tilgjengelig. Man skal sitte igjen med en følelse av at man vil gjøre det igjen».

Liker å holde meg aktiv, enten på tur i skog og mark, toppturer, jakt, treningssenter eller på hesteryggen. Jeg liker å gjøre kroppen min en tjeneste ved å trene og digger følelsen av endorfin-rus etter en god økt.

Jeg har en delvis aktiv jobb og ser verdien av å holde kroppen sterk og frisk gjennom trening. Derfor er jeg glad for å kunne bidra til at flere ser denne verdien gjennom mitt engasjement i bedriftsidretten, og å minne alle på at det aldri er for sent å begynne å trene.

«Jeg trener ikke for å bli ung, jeg trener for å bli gammel»

 

Nina er en positiv dame som liker å være i aktivitet, både. Hun har bachelor i idrett fra Høgskolen i Telemark og har praktisk pedagogisk utdanning fra Norges idrettshøgskole. Selv har hun holdt på med volleyball så lenge hun kan huske, både som spiller og trener. Nina brenner for at folk skal føle mestring og glede med å være i aktivitet, og at dette er noe som kan hjelpe folk med å få en bedre hverdag er en ekstremt stor bonus. Å se at andre gløder positiv energi etter en treningsøkt er noe som gir henne mye glede.