Aktivitetsleder: Bli Sprekere UTE, Styrke og Yoga

Kristin er en aktiv, positiv og imøtekommende person. Hun har bakgrunn fra dans og er glad i friluftsliv, yoga og styrketrening. Kristin har vært instruktør for bedriftsidretten siden 2016.

For Kristin er det viktig at treningen er gøy, effektiv og at den gir mestringsfølelse. Hun mener man bør finne aktiviteter man trives med i hverdagen, framfor å presse seg igjennom treningsprogrammer man misliker. Kristin er pedagogisk og ønsker å gi deltakerne på timene hennes en så god opplevelse som mulig.

Instruktør: Bli Sprekere UTE

Janita er ei aktiv jente som elsker variert trening og bruker ofte naturen som treningsarena. Hun har vært instruktør for Bedriftsidretten siden januar 2017, og har instruktørerfaring fra forskjellige gruppetimer på treningssenter.

Janita liker enkel og effektiv trening for at alle skal kunne få utbytte på sitt nivå. Hun er en motiverende og engasjerende instruktør, som får energi av å få andre til å yte sitt beste.

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Spinning (Styrke og UTE)

Viktoria er ei sporty og hyggelig jente som liker å trene og å være ute på tur. Hun har studert friluftsliv og nå står idrett for tur.

Hun har erfaring både som tidligere fotballspiller, dommer og diverse kurs gjennom idretten. Trening skal være gøy, enkelt og gi deg god selvfølelse. Om treningen er inne eller ute er ikke så nøye, så lenge du føler overskudd etterpå!

Viktoria har vært instruktør for Bli Sprekere siden høsten 2016.

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke

Vanja har vært instruktør i mange år og har bred erfaring fra mange forskjellige typer gruppetrening. Hun brenner for allsidig trening og liker variasjon for å gjøre treningen motiverende.

Det å tilpasse treningen til ditt nivå, er noe Vanja er veldig opptatt av, og hun sørger for at alle får nok utfordring for å bli sterkere.
Hun har fokus på teknikk og skadeforebygging, samtidig liker hun å motivere andre til å yte maks på trening.

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke
Elena er ei positiv, utadvendt og energisk jente som liker å være i fysisk aktivitet. Hun har alltid drevet med idrett og trening, og finner glede i å være i bevegelse. Denne gleden ønsker hun å bidra til at andre også finner ved å være i fysisk aktivitet. Hun er opptatt av at trening skal være noe positivt, bringe mestringsfølelse og økt livskvalitet i hverdagen.

Hun har vært instruktør for Bedriftsidretten siden september 2016, og har instruktørerfaring fra flere ulike gruppetimer fra forsvaret fra tidligere.