Charlotte Elisabeth Karlsen (instruktør i styrke)

Charlotte har en bachelor i fysisk aktivitet og ernæring. Da hun kom tilbake til Kristiansand fra utdannelse i Oslo høsten 2016, var det med stor iver og entusiasme hun kastet seg over oppgaven med å etablere vårt splitter nye tilbud i nye og spennende lokaler i Vågsbygd. Charlotte jobber som assistent på Voie Skole og er ei svært aktiv jente som definitivt ikke ligger på latsiden. Charlotte har med sin inkluderende sjarm og positive væremåte, allerede opparbeidet en stor krets av faste deltakere.

 

Marianne Glastad (instruktør i styrke)

Marianne er instruktør i  styrke. Hun har utdannelse som folkehelsearbeider med idrett som breddefag og er i tillegg utdannet som personlig trener. Marianne har også erfaring med gruppetrening for lavterskelaktiviteter. Hun er et arbeidsjern av de sjeldne og ei blid og strålende jente som får alle til å trives på timene. Som ekte venneslajente har hun også alltid et lunt smil og en god kommentar på lur. Dette semesteret skal Marianne ha ansvar for styrketimen på Todda onsdager.

 

Heidi Ramfjord (instruktør styrke)

Heidi har ansvaret for styrkepartiet på Todda mandager 16-17. Heidi har Bachelor i Ernæring med friluftsliv som bredde. Har erfaring fra gruppetrening for lavterskelaktivitet fra Frisklivssentralen i Kristiansand samt gruppetreninger i eget firma. Jobber som ernæringsfysiolog i Kost for Livet til daglig og er glad i fysisk aktivitet i mange former. Heidi er veldig opptatt av at aktivitet skal være gøy og gleder seg til å bringe med seg sin entusiasme og glede til Todda.

Ingrid Mydland (instruktør yoga)

Vi er glade for å ha ny instruktør med oss på laget!

Ingrid er 55 år og utdannet psykiatrisk sykepleier med mastergrad i helseledelse. Ingrid jobber til daglig i Hukommelsesteamet i Kristiansand kommune.
Ingrid har bred erfaring fra mange år med yoga og utdanning innenfor flere stilarter.