Heidi Ramfjord (instruktør styrke)

Heidi har ansvaret for styrkepartiene på Todda mandager. Heidi har Bachelor i Ernæring med friluftsliv som bredde. Har erfaring fra gruppetrening for lavterskelaktivitet fra Frisklivssentralen i Kristiansand samt gruppetreninger i eget firma. Jobber som ernæringsfysiolog i Kost for Livet til daglig og er glad i fysisk aktivitet i mange former. Heidi er veldig opptatt av at aktivitet skal være gøy og gleder seg til å bringe med seg sin entusiasme og glede til Todda.

Marianne Glastad (instruktør i styrke)

Marianne er instruktør i  styrke. Hun har utdannelse som folkehelsearbeider med idrett som breddefag og er i tillegg utdannet som personlig trener. Marianne har også erfaring med gruppetrening for lavterskelaktiviteter. Hun er et arbeidsjern av de sjeldne og ei blid og strålende jente som får alle til å trives på timene. Som ekte venneslajente har hun også alltid et lunt smil og en god kommentar på lur. Dette semesteret skal Marianne ha ansvar for styrketimen på Todda onsdager.

 

Amalie Falk (instruktør styrke)

Amalie er en engasjert og glad jente. For henne er mestringsfølelsen og gleden med trening det viktigste. Hun studerer folkehelsevitenskap og syns at all fysisk aktivitet er viktig for god helse, både fysisk og psykisk. Hun ønsker å gjenskape denne gleden hos alle Bedriftsidrettens deltakere.

Marianne Berget (instruktør i styrke)

Marianne vil ha ansvaret for Bli Sprekere partiet i Søgne. Marianne er utdannet lærer og har blant annet kroppsøvingsfaget ved Søgne Videregående skole. Marianne er aktiv både med hund og hest på fritiden og er ei positiv og blid dame som liker å motivere og jobbe med mennesker.

Vi er veldig glade for å ha Marianne med oss og gleder oss til å kunne tilby Bli Sprekere også i Søgne.

Ingrid Mydland (instruktør yoga)

Vi er glade for å ha ny instruktør med oss på laget!

Ingrid er 55 år og utdannet psykiatrisk sykepleier med mastergrad i helseledelse. Ingrid jobber til daglig i Hukommelsesteamet i Kristiansand kommune.
Ingrid har bred erfaring fra mange år med yoga og utdanning innenfor flere stilarter.