Charlotte Elisabeth Karlsen (instruktør i styrke)

Charlotte (25) har en bachelor i fysisk aktivitet og ernæring. Da hun kom tilbake til Kristiansand fra utdannelse i Oslo høsten 2016, var det med stor iver og entusiasme hun kastet seg over oppgaven med å etablere vårt splitter nye tilbud i nye og spennende lokaler i Vågsbygd. Charlotte jobber som assistent på Voie Skole og er ei svært aktiv jente som definitivt ikke ligger på latsiden. Charlotte har med sin inkluderende sjarm og positive væremåte, allerede opparbeidet en stor krets av faste deltakere.

 

Lisa Ringstad (yogainstruktør)

Lisa (28) er utdannet Ergoterapeut, har en master i folkehelsevitenskap og en spesialisering i helsefremming og rehabilitering. Hun er ansatt som spesialergoterapeut på Frisklivssentralen i Kristiansand Kommune. Hun har også en mindre stilling ved en rehabiliteringsavdeling i Søgne, så hun er en travel og aktiv ung dame med stor arbeidskapasitet. Lisa har mye kunnskap om kropp og helse og har en stor interesse for yoga som hun også har hatt mye glede av selv. Hun gleder seg derfor stort til å ta over yogapartiet på Todda dette semestret.

Terje Pedersen (instruktør i styrke)

Terje (65) har vært deltaker på Bli Sterkere i en årrekke og trives med å være i god form. Dette har han alltid har sørget for ved å delta aktivt i  flere ulike idrettsgrener som fotball, håndball, sykling osv. Han har til og med deltatt på et av yogapartiene og fant raskt ut at også det var nyttig og god trening.

Terje ble sommeren 2017 pensjonist etter 43 år i politiet, og er kanskje mest kjent som en populær lensmann i Søgne gjennom mange år. Da han ble spurt om å være instruktør i Bli Sprekere syns han at det var en spennende utfordring og han har absolutt vært et positivt bidrag å instruktørsiden. Som tidligere deltaker kjenner han produktet svært godt og er en solid ambassadør for det konseptet han nå skal bidra til at enda flere får bli kjent med.

Som eneste «hane i kurven» blant kvinnelige instruktører, blir Terje godt ivaretatt av sine yngre kollegaer og vi vet at  deltakerne setter pris på hans kapasitet og kompetanse.

 

Marianne Glastad (instruktør i styrke)

Marianne (27) er instruktør i  styrke. Hun har utdannelse som folkehelsearbeider med idrett som breddefag og er i tillegg utdannet som personlig trener. Marianne har også erfaring med gruppetrening for lavterskelaktiviteter. Hun er et arbeidsjern av de sjeldne og ei blid og strålende jente som får alle til å trives på timene. Som ekte venneslajente har hun også alltid et lunt smil og en god kommentar på lur. Dette semesteret skal Marianne ha ansvar for styrketimen på Todda onsdager.

 

Reidun Kathrine Dahl (instruktør i styrke)

Reidun har solid kompetanse med bl.a. Bachelor i Folkehelse, Master i Folkehelsevitenskap, årsstudium i ernæring og idrett og er utdannet personlig trener. Hun jobber på IFO, en skolefritidsordning for barn i Gimletroll og er også instruktør i senioraktiviteter. Hun spiller håndball på fritiden og er levende opptatt av aktivitet og beveglsesglede. Reidun får ansvar for et av partiene på Todda, – kl. 18-19.

Tone Rønning Dahl (yogainstruktør)

Tone har tidligere hatt timer både i styrke og yoga, og vil dette semesteret igjen ha ansvaret for yogapartiet i Vågsbygd. Tone har sin bakgrunn fra crossfit og jobber som vekter.

Heidi Ramfjord (instruktør styrke)

Heidi er vår nyeste instruktør og vil ha ansvaret for styrkepartiet på Todda mandager 16-17. Heidi har Bachelor i Ernæring med friluftsliv som bredde. Har erfaring fra gruppetrening for lavterskelaktivitet fra Frisklivssentralen i Kristiansand samt gruppetreninger i eget firma. Jobber som ernæringsfysiolog i Kost for Livet til daglig og er glad i fysisk aktivitet i mange former. Heidi er veldig opptatt av at aktivitet skal være gøy og gleder seg til å bringe med seg sin entusiasme og glede til Todda.