– Tilpasset, effektiv og motiverende sirkeltrening for å forbedre styrke og kondisjon!

Beskrivelse: Effektiv sirkeltreningsøkt som kombinerer både styrke- og kondisjonstrening, og gir deg opplevelse av mestring og fremgang. Vi veksler mellom høyt tempo som gir pulsøkning, og enkle, funksjonelle styrkeøvelser for hele kroppen i lavere tempo. Her bruker man egen kroppsvekt som hjelpemiddel, samt enkelt utstyr som manualer, styrkestrikk, matter og medisinballer. Våre aktivitetsledere inspirerer og tilpasser øvelsene, slik at alle finner riktig belastningsnivå. Tett oppfølging og mye god-følelse!

Mål: Gjøre deg sterkere, i de mest funksjonelle muskelgruppene som du har nytte av i hverdagen, samt forbedret utholdenhet og spenst, og gi motivasjon for å utøve fysisk aktivitet jevnlig.

Hovedeffekt: Kondisjon og styrke

Målgruppe: Alle. Gjerne nybegynnere.

Organisering: Felles oppvarming. Intervallbasert sirkeltrening med stasjoner med ulike, effektive øvelser og hjelpemidler for hele kroppen.

Varighet: 60 minutter

Sted: Kolltveit skole (Sotra)

Treningsperiode: uke 17 – t.o.m. uke 25 (ingen trening uke 18 pga 1.mai)

Antall økter: 8 økter

Tidspunkt: Onsdager: kl. 20 – 21 (Sotra)

Pris og Påmelding: Trykk her for Sotra

Ved deltakelse på to grupper ved samme skole får man 20% rabatt dersom man melder seg på gruppene samle, sammenlignet med om man melder seg på gruppene separat. For påmelding til Bli Sprekere Puls/Styrke og en valgfri annen gruppe benytt denne påmeldingslinken. For påmelding til to Bli Sprekere Styrke- gruppe trykk her. 

Hopp til verktøylinje