Bedriftsidretten, som vi kjenner den i dag, er et av Norges idrettsforbund sine særforbund med ca. 300.000 medlemmer og 3700 bedriftsidrettslag over hele landet.  I tillegg til den tradisjonsrike kjerneaktiviteten med serier, cuper og aktivitetskaruseller, tilbys en lang rekke aktiviteter under mottoet «Et sprekere Norge». Det tilbys nasjonale kampanjer som Sykle til jobben, Ti på topp, Bli Sprekere og Aktiv Bedrift. Målet er å fremme fysisk aktivitet som gir god helse samt skape motivasjon for at flest mulig skal få en aktiv livsstil – Et sprekere Norge!

Bli Sprekere er Bedriftsidrettens folkehelsekonsept. Eier og initiativtaker til Bli Sprekere er Midt-Norge Sør Bedriftsidrettskrets. Konseptet ble etablert i 2011 og har de senere årene utviklet seg til variert og bredt tilbud innen trening, kurs og løp for hele Bedriftsidretten. For noen år siden startet vi opp i Hordaland med samme konseptet. Bli Sprekere Bergen og Sotra tilbyr enkel, motiverende og sosial aktivitet som passer for alle!

Vi holder til på Idrettens Hus, Brann stadion, nærmere bestemt Kniksens plass 3, 3.etasje. Ta gjerne turen innom for en prat.

Hopp til verktøylinje