Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke og Bli Sprekere Puls

Bjørn Ivar jobber i Frisklivssentralen på Askøy som erfaringskonsulent. Han har selv gjennomgått en livsstilsendring hos dem, noe som har gitt han en ny hverdag. Bjørn Ivar er blid, energisk og trives ekstremt bra som treningsinstruktør! Han ønsker å bruke sin erfaring til å støtte og hjelpe andre til en aktiv hverdag.

For meg er det viktig å motivere og inspirere, så dere gir det lille ekstra.  Det er helse i hver treings time, som også gi glede og overskudd i hverdagen. Trening hjelper på alt og du angrer aldri på en trening 🙂 

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke

Maiken kommer fra Stavanger og studerer andre året på Fysioterapi ved Høgskulen på Vestlandet. Sommeren 2019 fullførte hun aktivitetslederkurset til Bil Sprekere. I tillegg er hun også instruktør for Bekhterevforeningen i Bergen og omegn.

En oppvekst fylt med fysisk aktivitet og bevegelsesglede har gitt erfaringer jeg ønsker å dele med andre! Fysisk aktivitet handler for meg om å ha det gøy, bevege seg og oppleve mestringsfølelse. I tillegg bidrar det til å styrke oss mot dagliglivets mangfoldige gjøremål, en økt livskvalitet og gir oss en god følelse både fysisk og mentalt. 

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke

Marte er fra Sogndal og studerer 2.året på bachelor i Fysioterapi ved Høgskulen på Vestlandet, campus Bergen. Fra tidligere har hun et årsstudium i Idrett fra Høgskulen på Vestlandet i Sogndal. Hun har jobbet på Intersport Sogndal i snart 7 år og har i sommer fullført Bli Sprekere sin aktivitetslederutdanning.

Jeg ønsker at fysisk aktivitet skal gi glede, mestringsfølelse og overskudd i hverdagen. Litt er bedre enn ingenting – og du angrer aldri på ei treningsøkt! 

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke og Bli Sprekere HverdagsYoga

Signe er sunnmøring og studerer siste året Fysioterapi ved Høgskolen på Vestlandet. Hun har fullført Bli Sprekere-aktivitetslederkurs sommeren 2019.
Jeg ser viktigheten av fysisk aktivitet ved at det ruster kroppen til å bedre kunne takle livets utfordringer. Om det så er å kunne gå på den fineste toppen Sunnmørsalpene har å by på, springe for å rekke bussen eller ha overskudd til å leke med barn/barnebarn! Jeg ønsker at flere skal kunne kjenne på den gleden fysisk aktivitet kan gi! 

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke

Tom er utdannet Helsefagarbeider og har lang og variert erfaring fra helsevesenet. Han har blant annet vært medhjelper for Kroppen I Balanse, et fallforebyggende gruppetilbud for eldre hvor man kombinerer trening av balanse og styrke.. I tillegg har han fullført vår Bli Sprekere-utdanning og er klar for nye utfordringer!

For meg er fysisk aktivitet blitt en livsstil, ikke bare for den fysiske delen, men også den psykiske delen som mange gjerne glemmer, men denne er vel så viktig. 

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke og Puls

Vilde er en sprudlende jente som går siste semesteret på en bachelorgrad i Folkehelse med vekt på fysisk aktivitet og kosthold ved Høgskolen på Vestlandet.

Vilde ønsker å motivere til at flere skal få kjenne på den gode følelsen man får etter en treningsøkt og oppleve mestringsfølelse gjennom treningen. Fysisk aktivitet og trening skaper overskudd til å mestre hverdagen, og godt humør som smitter over på de rundt deg! 

Hopp til verktøylinje