Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke og Bli Sprekere Puls

Elise er en sprudlende instruktør som alltid får deltakerne i godt humør. Hun motiverer og pusher deg gjerne litt ekstra. Elise har jobbet som instruktør for oss siden høsten 2015 og er en av våre mest erfarne instruktører. I tillegg har hun en bachelorgrad i Folkehelsearbeid med vekt på fysisk aktivitet og ernæring fra Høgskolen i Bergen (nå Høgskolen på Vestlandet) og for tiden tar hun siste året av en mastergrad i Internasjonal helse ved Universitetet i Bergen.

Elise har et brennende engasjement for fysisk aktivitet og hun ønsker gjerne å gi flere følelsen av overskudd i hverdagen, bedre helse og godt humør gjennom treningen!

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke

Kristine har en master i fysisk aktivitet og helse fra Norges idrettshøgskole (NIH) og personlig trener-utdannelse fra NIH og Florida. Hun har bakgrunn fra fotball, håndball og friidrett. Nå trener hun styrketrening og utholdenhetstrening. Hun liker veldig godt friluftsliv, som turer i skogen og på fjellet og da gjerne sammen med hunden sin.

Kristine er opptatt av å få folk i fysisk aktivitet, for å bedre helsen og forebygge sykdom.  Hun ønsker at folk skal se viktigheten av det å være i bevegelse. Hun er opptatt av god teknikk i treningen og at deltakerne skal oppleve mestring.

            “Litt er bedre enn ingenting.”

            “Ta vare på kroppen din, du skal ha den resten av livet.”    

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke

Hopp til verktøylinje