Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke og Bli Sprekere Puls

Elise er en sprudlende instruktør som alltid får deltakerne i godt humør. Hun motiverer og pusher deg gjerne litt ekstra. Elise har jobbet som instruktør for oss siden høsten 2015 og er en av våre mest erfarne instruktører. I tillegg har hun en bachelorgrad i Folkehelsearbeid med vekt på fysisk aktivitet og ernæring fra Høgskolen i Bergen (nå Høgskolen på Vestlandet) og for tiden tar hun siste året av en mastergrad i Internasjonal helse ved Universitetet i Bergen.

Elise har et brennende engasjement for fysisk aktivitet og hun ønsker gjerne å gi flere følelsen av overskudd i hverdagen, bedre helse og godt humør gjennom treningen!

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrke

Kristine har en master i fysisk aktivitet og helse fra Norges idrettshøgskole (NIH) og personlig trener-utdannelse fra NIH og Florida. Hun har bakgrunn fra fotball, håndball og friidrett. Nå trener hun styrketrening og utholdenhetstrening. Hun liker veldig godt friluftsliv, som turer i skogen og på fjellet og da gjerne sammen med hunden sin.

Kristine er opptatt av å få folk i fysisk aktivitet, for å bedre helsen og forebygge sykdom.  Hun ønsker at folk skal se viktigheten av det å være i bevegelse. Hun er opptatt av god teknikk i treningen og at deltakerne skal oppleve mestring.

            “Litt er bedre enn ingenting.”

            “Ta vare på kroppen din, du skal ha den resten av livet.”    

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Spinning

Lise er 25 år gammel og jobber som treningsveileder og gruppeinstruktør på Actic Bergen.

Hun er utdannet personlig trener i 2015 og har årsstudium i idrettsfag fra NLA høyskolen i Bergen. I tillegg har hun tatt ulike kurs innenfor gruppetrening. For tiden holder hun på med siste året av en bachelor i spesialpedagogikk. Hun har bakgrunn fra håndball, da hun har spilt siden jeg var 5 år, og nå spiller hun kun for gøy. Hun er opptatt av lagfølelse og samhold. Nå driver hun med løping og styrketrening.

Jeg liker å motivere og pushe deg til å gi det lille ekstra på hver økt. Ingenting slår følelsen av en rå økt der du gir alt! Opptatt av at du skal finne mestringsfølelsen med det du driver med. Vi trener for bedre helse, overskudd i hverdagen og for å oppnå den gode følelsen med trening. Helsen din er viktig, vi skal tross bli eldre og da er helsen viktigere enn noen gang! 😊

Aktivitetsleder: Bli Sprekere Styrk og Bli Sprekere Puls

Bjørn Ivar jobber i Frisklivssentralen på Askøy som erfaringskonsulent. Han har selv gjennomgått en livsstilsendring hos dem, noe som har gitt han en ny hverdag. Bjørn Ivar er blid, energisk og trives ekstremt bra som treningsinstruktør! Han ønsker å bruke sin erfaring til å støtte og hjelpe andre til en aktiv hverdag.

For meg er det viktig å motivere og inspirere, så dere gir det lille ekstra.  Det er helse i hver treings time, som også gi glede og overskudd i hverdagen. Trening hjelper på alt og du angrer aldri på en trening 🙂 

Hopp til verktøylinje