Sandra er aktivitetsleder på Bli Sprekere Styrke og Bli Sprekere Puls-timene. Hun jobber til daglig som kiropraktor ved Vollaklinikken i Lillestrøm og hun har en bred kunnskap om muskler, skjelett, skader, forebygging og trening.

Sandra er en aktiv jente som liker å holde seg i form, og benytter gruppetreningstilbud flittig selv da hun føler det gir det beste utbyttet. Sandra har erfaring som instruktør både innenfor dans, gruppetrening for seniorer og i forbindelse med trening av sine pasienter. Hun er en motivator som liker å presse deg litt lengre enn du selv tror du kan, men er samtidig opptatt av individuell tilpasning og mestring. Smilet er alltid på plass og latteren sitter løst.

Katrine Vindenes er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Bergen, og har et engasjement for friskliv. Hun er en positiv, engasjert og hardtarbeidende jente, som er veldig interessert og motivert for fysioterapifaget.

Allsidighet er for henne et nøkkelord hva gjelder trening og forebyggende behandling. Selv har hun interesse for både styrke- og kondisjonstrening, samtidig som hun verdsetter og ser viktigheten av å ta vare på kroppen sin med elementer fra mindfulness og yoga. Det å være i aktivitet gir henne en enorm glede som hun elsker å dele med andre.

Noen av hennes sterke sider er at hun er åpen og lyttende, samt faglig oppdatert. Hun ønsker å hjelpe folk på veien mot en sunnere og friskere hverdag.